PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

Blog

Kalenders – Omdat een goede planning de helft van het werk is

We zijn halfweg – 2017 is reeds opgeschoten en de maanden vliegen voorbij! In gedachten kunnen we ons al eens met het komende jaar bezighouden. De kalender is daarbij onmisbaar om alle afspraken, evenementen en feestdagen in het oog te houden. Bovendien is de kalender met Kerstmis een populair reclamegeschenk voor klanten. Bij PrintCarrier.com vindt u een grote keuze aan kalenders – voor uw medewerkers, uw kantoor of uw klanten.
Verder lezen…

Wie moet kiezen, heeft het moeilijk – Kies het juiste papier voor uw flyer

Als het om reclamemiddelen gaat, kan de flyer gerust tot het oud ijzer gerekend worden – het is bij wijze van spreken hét reclamemiddel bij uitstek! In de brievenbus, verdeeld met de hand, uitgestald in het café, op de beurs of opgehangen aan het prikbord: flyers zijn tegelijkertijd reclamemiddel en informatiedrager. Naast de inhoud en het formaat heeft de mediaontwerper ook de opdracht om het “juiste” papier te vinden. Printcarrier.com helpt u bij het snuffelen en beslissen.
Verder lezen…

Het is toch gewoon maar papier! – Waarop u moet letten bij de keuze van uw briefpapier

Briefpapier is een standaardmiddel voor de communicatie met klanten. Als er facturen verstuurd moeten worden, een actie aangekondigd moet worden of via een aangetekende brief een herinnering gestuurd moeten worden – de contactopname verloopt vaak via brief.
Verder lezen…

Niet kreuken! – hoe u folders vakkundig gebruikt

We breiden ons assortiment aan plooisoorten uit! In het blogartikel van 2 september 2016 hebben we u de meest gangbare plooisoorten en daarmee ons gamma voorgesteld. Lees nu het vervolg! We stellen u onze zes nieuwe plooisoorten voor.
Verder lezen…

Als het de keuze van de Laser was dan zouden alle Visitekaartjes geproduceerd worden met de Laser-snij techniek

Sinds mei biedt PrintCarrier.com waarschijnlijk de grootste selectie van visitekaartjes aan. Ons aanbod naast tal van papiersoorten voor het klassieke visitekaartje bevat ook een aantal ongebruikelijke materialen zoals: hout, metaal, plastic of vinyl. Voor iedere smaak en elke branche het juiste materiaal om uw bedrijf, uw beroep of je persoonlijkheid te presenteren op een heel bijzondere manier.
Verder lezen…

Voorwaarden voor het vormgeven van postkaarten

De postkaart heeft als communicatiemiddel een lange traditie. Je kunt via een kaartje vakantiegroeten aan familie en vrienden thuis overbrengen, mensen uitnodigen voor een feest, een gebeurtenis bekendmaken of de beste wensen sturen voor Pasen, een jubileum of verjaardag. Op beurzen en evenementen zijn kaarten handig om nieuwe producten te promoten. En potentiële klanten informeer je via een kaartje  over de opening van je zaak.
Verder lezen…

Reclameflyers – een vaak onderschat reclamemiddel

De werkdag zit erop en u haast zich naar huis. Onderweg naar huis valt uw blik echter op een klein DIN A5-blad dat aan een etalage bevestigd is en uw aandacht trekt. In een fractie van een seconde maakt uw brein zich een eerste indruk van wat u ziet. Even later beslist u om uw partner te verrassen met de aangeboden theatertickets.

Verder lezen…

Meer mogelijkheden – Afdruk op groot formaat voor zakelijk en privaat gebruik

Door de veelzijdige gebruiksmogelijkheden wordt afdruk op groot formaat (Large Format Print) almaar populairder. Het LFP-drukproces wordt vandaag gebruikt op plaatsen waar vroeger zeefdruk nodig was. Digitaal afdrukken op groot formaat is een technische opvolger van de plotter. Verschillende materialen worden dankzij hoogwaardige inkt bedrukt. Zowel in de zakelijke sector als in private kringen is LFP een verrijking en biedt het meer afdrukmogelijkheden.
Verder lezen…

5 Weblinks zu Flat Design

Weniger ist mehr, das ist eine kurze Beschreibung für das Flat Design. Die „flache Gestaltung“ hat vor 5 bis 7 Jahren ihren großen Auftritt und ist seitdem ein starker und immer noch sehr aktueller Vertreter im Design. Es gibt keine Verzierungen und Schnörkel, keine Texturen, maximal ein minimaler Farbverlauf, und keine mehrdimensionale Elemente; die Perspektive wird nur selten verwendet und dient nicht einer realistischen Darstellung. Ganz wichtig ist das Thema Ebenen: Im „flachen“ Design gibt es keine Ebenen und keine Tiefe – alle Elemente befinden sich auf der gleichen Ebene, es gibt nur eine zweidimensionale Fläche, es gibt also keine Z-Achse.
Verder lezen…

Alles voor een succesvolle beurs

Beurzen zijn een geweldige manier om in contact met klanten te komen, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Iedereen die op voorhand goed is voorbereid zal de beurs tot een succes maken.
Verder lezen…Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.