PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

Goede redenen voor een magazine

Een hoogwaardig gedrukt en professioneel vormgegeven magazine in handen houden is iets dat altijd weer een goed gevoel geeft. Er zijn tal van goede redenen om een magazine te maken en te laten drukken. Met spiraalbinding, binding met oognieten, geniet of gelijmd, magazines zijn informatiedragers en promotie-instrument tegelijk.
Verder lezen…


De 5 grootste misverstanden bij het opmaken van een visitekaartje

1.Visitekaartjes zijn out, tegenwoordig heb je LinkedIn en zo! Dus niet!

Wie denkt dat visitekaartjes en ander zakelijk drukwerk door de digitale ontwikkelingen niet meer nodig zijn vergist zich. Natuurlijk kun je voor informatie over een bepaald bedrijf of alleen het telefoonnummer snel even op de website kijken. Maar ten eerste is het overhandigen van een visitekaartje bij een gesprek een heel persoonlijk gebaar. En ten tweede kun je je toekomstige zakenpartner geen website in de hand drukken. Visitekaartjes kun je aanraken, digitale gegevens niet. Door het vastpakken van een visitekaartje wordt de tastzin van de ontvanger gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je bij een potentiële klant veel beter blijft ‘hangen’ dan met alleen een website.

Verder lezen…


Deze 10 fouten kun je bij het maken van posters beter vermijden!

Posters zijn een uitstekend middel om reclame te maken en op te vallen. Een mooi vormgegeven poster valt in het oog bij passanten, trekt de aandacht, spreekt mensen aan op emoties en informeert kort maar krachtig en in een oogopslag. Als je dit reclamemiddel dus optimaal wilt inzetten en je poster zelf lay-outet, vermijd je beter de volgende fouten:
Verder lezen…


Indruk maken met zakelijk drukwerk

In het zakenleven communiceer je veel via reclame en drukwerk. Natuurlijk speelt ook de website van een bedrijf een grote rol, maar in het persoonlijk contact is het toch in de eerste plaats het zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier met enveloppe, folders en brochures waarmee je klanten wilt overtuigen van je professionaliteit en het vertrouwen wilt winnen.
Verder lezen…


Stickers en waar je ze allemaal kunt gebruiken

Op pakketten, producten, vervoermiddelen of op etalageruiten: stickers zorgen overal voor een moment van aandacht. Vooral voor ondernemers en dienstverleners die hun merk meer bekendheid willen geven, maar ook privé zijn stickers een prima optie om informatie, een wens of gewoon groeten over te brengen.
Verder lezen…


De bekendste manier voor toegang tot jouw evenement

Wat hebben een bedrijfsfeest, festival, concert, dance party of ander evenement met elkaar gemeen? Precies, er worden mensen uit de doelgroep en klanten uitgenodigd. Als je als organisatie op basis van een gastenlijst werkt of als bezoekers entree moeten betalen, dan moet er bij de ingang een toegangscontrole plaatsvinden. Om de groep genodigden of bezoekers die al betaald hebben, te kunnen identificeren, zijn er meerdere mogelijkheden.
Verder lezen…


Promotie voor carnaval

Kerst en Oud & Nieuw zijn nog maar net achter de rug of het volgende feest komt er alweer aan: carnaval. Het startschot voor het carnavalsseizoen is al 50 dagen voor het einde van het jaar gevallen, op de elfde van de elfde. De datum van carnaval is trouwens afhankelijk van wanneer Pasen valt en ligt 7 weken voor Paaszondag.
Verder lezen…


Menukaarten als drukwerk

Menukaarten zijn naast de kok, inrichting en service van een horecagelegenheid zeker een van de factoren die bepalen of gasten zich thuis voelen en graag weer terugkomen. Ze bieden niet alleen informatie over de gerechten en drankjes zelf, maar moeten er ook voor zorgen dat de gast zin krijgt in eten.
Verder lezen…


Sponsoren zoeken, dat doe je zo!

Het drukken van een club- of verenigingsblad, theaterprogramma of schoolkrant is meestal niet goedkoop. Om de kosten enigszins binnen de perken te houden gaan de makers daarom vaak op zoek naar sponsoren. Die leveren een financiële bijdrage aan het project en krijgen in ruil daarvoor advertentieruimte.

Verder lezen…


De 7 grootste misverstanden over het maken van briefpapier

Briefpapier is in het zakenleven een absolute must. Het is het visitekaartje van je bedrijf en moet een professionele en goede indruk achterlaten. Denk bij de vormgeving dus aan je huisstijl en laat bepaalde elementen, fonts en kleuren die je in andere reclame-uitingen gebruikt, in ieder geval ook in je briefpapier terugkomen. Bedrijfsnaam en logo moeten goed zichtbaar worden geplaatst en dat bij voorkeur boven in het briefhoofd.
Verder lezen…


 


Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.