Contact

Contact

PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

10 tips voor kerstkaarten

De kerstkransjes in de supermarkt signaleren het: kerst nadert met rasse schreden. Elk jaar staan we weer voor de uitdaging om de kersttijd zowel thuis als op het werk zo veel mogelijk zonder stress door te komen. Als ondernemer doe je er goed aan zo vroeg mogelijk na te denken over de kerst- en nieuwsjaarwensen voor dit jaar.
Meer lezen…


Nieuwe feature in de shop

Met slechts een paar klikken naar je favoriete product

Wij willen het winkelen voor jou nog makkelijker en leuker maken en proberen daarom zo goed mogelijk in te spelen op wensen en suggesties van klanten. Graag stellen we je daarom onze nieuwste feature voor een klantvriendelijke webshop voor. Je bespaart daarmee tijd bij het bestellen van je favoriete producten.

Meer lezen…


Promoot je eindejaarsfeest

Een knallend feest waar nog na weken over wordt gepraat. Dat wil toch iedereen die een feest organiseert? Vooral bedrijfsfeesten moeten geslaagd zijn, omdat ze deel uitmaken van de uitstraling van een organisatie en tegelijkertijd een uithangbord voor het bedrijf zijn. Wie als ondernemer de jaarwisseling met collega’s en zakenrelaties wil vieren, doet er goed aan vroeg met de voorbereiding te beginnen en zijn of haar checklist zorgvuldig af te werken.

Meer lezen…


Originele kerstcadeaus

Kerst nadert met rasse schreden. Sokken en kousen, maar ook pyjama’s staan al sinds jaren in de top tien van minst populaire kerstcadeaus. Veel mannen hebben het echt wel gehad met die eeuwige aftershave of stropdas onder de kerstboom en bij vrouwen hoef je met de kerstdagen al helemaal niet aan te komen met zoiets als een stofzuiger of strijkijzer. Dus handen uit de mouwen en aan de slag voor zelfgemaakte cadeautjes!
Meer lezen…Flyers ontwerpen als een professional

Een flyer ontwerpen is nog niet zo eenvoudig. Maar met de juiste aanpak en wat oefening kan zo’n klein stukje papier wel een heel groot effect hebben!

Omdat wij het ontwerpen van een flyer voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk willen maken, leggen we het proces hier stap voor stap uit:
Meer lezen… 

Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.