Contact

Contact

PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

De 7 grootste misverstanden over het maken van briefpapier

Briefpapier is in het zakenleven een absolute must. Het is het visitekaartje van je bedrijf en moet een professionele en goede indruk achterlaten. Denk bij de vormgeving dus aan je huisstijl en laat bepaalde elementen, fonts en kleuren die je in andere reclame-uitingen gebruikt, in ieder geval ook in je briefpapier terugkomen. Bedrijfsnaam en logo moeten goed zichtbaar worden geplaatst en dat bij voorkeur boven in het briefhoofd.
Verder lezen…
Verschillende materialen voor het drukken van posters

Reclameposters en affiches zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Met posters kunnen producten doelgericht onder de aandacht van het publiek worden gebracht voor korte acties of langere campagnes. Een goed vormgegeven poster die op strategisch goede plekken wordt aangebracht, is effectief en trekt gegarandeerd de aandacht.
Verder lezen…


7 tips voor een pakkende flyer die de aandacht trekt

Het design van een flyer ondersteunt de boodschap die je aan je klanten wilt overbrengen. Om ervoor te zorgen dat je flyer opvalt en het gewenste effect heeft, formuleer je eerst het doel. Vervolgens wordt het ontwerp van de flyer afgestemd op de boodschap. Wij vertellen je in 7 stappen hoe je een opvallende flyer ontwerpt!
Verder lezen…


10 tips voor kerstkaarten

De kerstkransjes in de supermarkt signaleren het: kerst nadert met rasse schreden. Elk jaar staan we weer voor de uitdaging om de kersttijd zowel thuis als op het werk zo veel mogelijk zonder stress door te komen. Als ondernemer doe je er goed aan zo vroeg mogelijk na te denken over de kerst- en nieuwsjaarwensen voor dit jaar.
Verder lezen…


Nieuwe feature in de shop

Met slechts een paar klikken naar je favoriete product

Wij willen het winkelen voor jou nog makkelijker en leuker maken en proberen daarom zo goed mogelijk in te spelen op wensen en suggesties van klanten. Graag stellen we je daarom onze nieuwste feature voor een klantvriendelijke webshop voor. Je bespaart daarmee tijd bij het bestellen van je favoriete producten.

Verder lezen…


Promoot je eindejaarsfeest

Een knallend feest waar nog na weken over wordt gepraat. Dat wil toch iedereen die een feest organiseert? Vooral bedrijfsfeesten moeten geslaagd zijn, omdat ze deel uitmaken van de uitstraling van een organisatie en tegelijkertijd een uithangbord voor het bedrijf zijn. Wie als ondernemer de jaarwisseling met collega’s en zakenrelaties wil vieren, doet er goed aan vroeg met de voorbereiding te beginnen en zijn of haar checklist zorgvuldig af te werken.

Verder lezen…


Originele kerstcadeaus

Kerst nadert met rasse schreden. Sokken en kousen, maar ook pyjama’s staan al sinds jaren in de top tien van minst populaire kerstcadeaus. Veel mannen hebben het echt wel gehad met die eeuwige aftershave of stropdas onder de kerstboom en bij vrouwen hoef je met de kerstdagen al helemaal niet aan te komen met zoiets als een stofzuiger of strijkijzer. Dus handen uit de mouwen en aan de slag voor zelfgemaakte cadeautjes!
Verder lezen… 

Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.