PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

Als het de keuze van de Laser was dan zouden alle Visitekaartjes geproduceerd worden met de Laser-snij techniek

Sinds mei biedt PrintCarrier.com waarschijnlijk de grootste selectie van visitekaartjes aan. Ons aanbod naast tal van papiersoorten voor het klassieke visitekaartje bevat ook een aantal ongebruikelijke materialen zoals: hout, metaal, plastic of vinyl. Voor iedere smaak en elke branche het juiste materiaal om uw bedrijf, uw beroep of je persoonlijkheid te presenteren op een heel bijzondere manier.
Verder lezen…Voorwaarden voor het vormgeven van postkaarten

De postkaart heeft als communicatiemiddel een lange traditie. Je kunt via een kaartje vakantiegroeten aan familie en vrienden thuis overbrengen, mensen uitnodigen voor een feest, een gebeurtenis bekendmaken of de beste wensen sturen voor Pasen, een jubileum of verjaardag. Op beurzen en evenementen zijn kaarten handig om nieuwe producten te promoten. En potentiële klanten informeer je via een kaartje  over de opening van je zaak.
Verder lezen…


Reclameflyers – een vaak onderschat reclamemiddel

De werkdag zit erop en u haast zich naar huis. Onderweg naar huis valt uw blik echter op een klein DIN A5-blad dat aan een etalage bevestigd is en uw aandacht trekt. In een fractie van een seconde maakt uw brein zich een eerste indruk van wat u ziet. Even later beslist u om uw partner te verrassen met de aangeboden theatertickets.

Verder lezen…


Meer mogelijkheden – Afdruk op groot formaat voor zakelijk en privaat gebruik

Door de veelzijdige gebruiksmogelijkheden wordt afdruk op groot formaat (Large Format Print) almaar populairder. Het LFP-drukproces wordt vandaag gebruikt op plaatsen waar vroeger zeefdruk nodig was. Digitaal afdrukken op groot formaat is een technische opvolger van de plotter. Verschillende materialen worden dankzij hoogwaardige inkt bedrukt. Zowel in de zakelijke sector als in private kringen is LFP een verrijking en biedt het meer afdrukmogelijkheden.
Verder lezen…


5 Weblinks zu Flat Design

Weniger ist mehr, das ist eine kurze Beschreibung für das Flat Design. Die „flache Gestaltung“ hat vor 5 bis 7 Jahren ihren großen Auftritt und ist seitdem ein starker und immer noch sehr aktueller Vertreter im Design. Es gibt keine Verzierungen und Schnörkel, keine Texturen, maximal ein minimaler Farbverlauf, und keine mehrdimensionale Elemente; die Perspektive wird nur selten verwendet und dient nicht einer realistischen Darstellung. Ganz wichtig ist das Thema Ebenen: Im „flachen“ Design gibt es keine Ebenen und keine Tiefe – alle Elemente befinden sich auf der gleichen Ebene, es gibt nur eine zweidimensionale Fläche, es gibt also keine Z-Achse.
Verder lezen…De vijf mooiste lettertypes voor Pasen

Na carnaval wordt er tot aan Pasen gevast, en dat niet alleen door christenen. Een reden te meer om met Pasen na zeven weken vasten het glas te heffen en feest te vieren. Als je met Pasen mensen wilt uitnodigen of gewoon familie of klanten een vrolijk paasfeest wilt wensen, dan doe je dat het beste met lettertypes die goed bij Pasen passen. PrintCarrier.com heeft voor jou de vijf leukste fonts voor Pasen samengesteld.
Verder lezen…


Tips en advies voor het ontwerpen van een folder

De folder zit als drukwerk zo’n beetje tussen de flyer en de brochure. In tegenstelling tot een flyer heeft een folder door de vouwwijze meerdere zijden. Bij het ontwerpen zijn er daarom enkele punten die speciale aandacht verdienen. Om ervoor te zorgen dat het ontwerpen van een folder je gemakkelijker afgaat volgt hier de belangrijkste informatie:
Verder lezen…


Goede redenen voor een magazine

Een hoogwaardig gedrukt en professioneel vormgegeven magazine in handen houden is iets dat altijd weer een goed gevoel geeft. Er zijn tal van goede redenen om een magazine te maken en te laten drukken. Met spiraalbinding, binding met oognieten, geniet of gelijmd, magazines zijn informatiedragers en promotie-instrument tegelijk.
Verder lezen…


 


Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.