PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

Blog

Visitekaartjes uit oude grammofoonplaten – Niet alleen voor muziekliefhebbers een must have

Enkele weken gelden hebben wij er reeds over geïnformeerd dat de belangstelling voor excentrieke materialen van visitekaartjes zeer groot is en wij de suggesties van onze klanten – hun wensen dus – ernstig genomen en alles in het werk gesteld hebben om u de grootst mogelijke diversiteit aan innovatieve materialen te bieden. We zijn gestart met onze visitekaartjes van hout – het betreffende artikel vindt u trouwens hier – die heel erg in trek zijn! In de volgende bijdrage willen wij u nog een ander materiaal voorstellen dat u waarschijnlijk nog niet gezien hebt…
Verder lezen…

Zomertijd – Kalendertijd?

Het voorjaar 2017 is al opnieuw voorbij. De zomer draait op volle toeren en intussen is een half kalenderjaar verstreken. Voor je het weet, trekken niet enkel koude herfstwinden, maar ook chocolade figuren, speculaas en glinsterende decoratie in de winkels. Dan wordt het tijd om aan het einde van het bedrijfsjaar en aan reclamegeschenken voor kerstmis te denken. Wees uw concurrentie een stap voor en bestel nu al de kalenders voor 2018!
Verder lezen…

Offline-Marketing – Hoe u gedrukte reclame onder de mensen verdeelt

Virale marketing, Google AdWords en Affiliate-Publisher, SEO en SEA – velen spreken erover, slechts weinigen kunnen ermee werken. In elk geval is online-marketing een centraal reclamebestanddeel – Dat lijdt geen twijfel. Is offline-marketing daarom niet meer van deze tijd? Zijn de fans van het gevoel de dinosauriërs van het reclametijdperk? Zeker niet. Reclame kan online en offline gemaakt worden, en beide hebben inderdaad hun voordelen en bestaansreden.
Verder lezen…

Grootformaat printing – Wetenswaardigheden over affiches, vloerstickers & co

Grootformaat printing – De naam zegt alles! Er wordt in een bijzonder groot formaat geprint om reclame, nieuwe producten & co vakkundig op de voorgrond te plaatsen. Daarbij kunnen er verschillende materialen gebruikt worden. De plaats van het reclamemiddel, de gewenste look en het doel zijn hierbij van belang. Het volgende artikel heeft als doel om u een overzicht te geven van LFP – Large Format Printing – en u helpen om het voor u juiste product te vinden.
Verder lezen…

Natuur ontmoet design – Houten visitekaartjes exclusief bij PrintCarrier.com

Elke dag bereiken talrijke e-mails onze klantenservice en veranderen deze in een soort van informatiepool die ons uitsluitsel over u – onze klanten – geeft. Ze klagen over dingen die niet vlot verlopen zijn, danken ons als wij hen met ons werk overtuigd hebben en vragen naar producten die wij helemaal niet verkopen… tenminste nog niet!

Verder lezen…

Kalenders – Omdat een goede planning de helft van het werk is

We zijn halfweg – 2017 is reeds opgeschoten en de maanden vliegen voorbij! In gedachten kunnen we ons al eens met het komende jaar bezighouden. De kalender is daarbij onmisbaar om alle afspraken, evenementen en feestdagen in het oog te houden. Bovendien is de kalender met Kerstmis een populair reclamegeschenk voor klanten. Bij PrintCarrier.com vindt u een grote keuze aan kalenders – voor uw medewerkers, uw kantoor of uw klanten.
Verder lezen…

Wie moet kiezen, heeft het moeilijk – Kies het juiste papier voor uw flyer

Als het om reclamemiddelen gaat, kan de flyer gerust tot het oud ijzer gerekend worden – het is bij wijze van spreken hét reclamemiddel bij uitstek! In de brievenbus, verdeeld met de hand, uitgestald in het café, op de beurs of opgehangen aan het prikbord: flyers zijn tegelijkertijd reclamemiddel en informatiedrager. Naast de inhoud en het formaat heeft de mediaontwerper ook de opdracht om het “juiste” papier te vinden. Printcarrier.com helpt u bij het snuffelen en beslissen.
Verder lezen…

Het is toch gewoon maar papier! – Waarop u moet letten bij de keuze van uw briefpapier

Briefpapier is een standaardmiddel voor de communicatie met klanten. Als er facturen verstuurd moeten worden, een actie aangekondigd moet worden of via een aangetekende brief een herinnering gestuurd moeten worden – de contactopname verloopt vaak via brief.
Verder lezen…

Niet kreuken! – hoe u folders vakkundig gebruikt

We breiden ons assortiment aan plooisoorten uit! In het blogartikel van 2 september 2016 hebben we u de meest gangbare plooisoorten en daarmee ons gamma voorgesteld. Lees nu het vervolg! We stellen u onze zes nieuwe plooisoorten voor.
Verder lezen…

Als het de keuze van de Laser was dan zouden alle Visitekaartjes geproduceerd worden met de Laser-snij techniek

Sinds mei biedt PrintCarrier.com waarschijnlijk de grootste selectie van visitekaartjes aan. Ons aanbod naast tal van papiersoorten voor het klassieke visitekaartje bevat ook een aantal ongebruikelijke materialen zoals: hout, metaal, plastic of vinyl. Voor iedere smaak en elke branche het juiste materiaal om uw bedrijf, uw beroep of je persoonlijkheid te presenteren op een heel bijzondere manier.
Verder lezen…




Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.