PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

5 Weblinks zu Flat Design

Weniger ist mehr, das ist eine kurze Beschreibung für das Flat Design. Die „flache Gestaltung“ hat vor 5 bis 7 Jahren ihren großen Auftritt und ist seitdem ein starker und immer noch sehr aktueller Vertreter im Design. Es gibt keine Verzierungen und Schnörkel, keine Texturen, maximal ein minimaler Farbverlauf, und keine mehrdimensionale Elemente; die Perspektive wird nur selten verwendet und dient nicht einer realistischen Darstellung. Ganz wichtig ist das Thema Ebenen: Im „flachen“ Design gibt es keine Ebenen und keine Tiefe – alle Elemente befinden sich auf der gleichen Ebene, es gibt nur eine zweidimensionale Fläche, es gibt also keine Z-Achse.
Verder lezen…De vijf mooiste lettertypes voor Pasen

Na carnaval wordt er tot aan Pasen gevast, en dat niet alleen door christenen. Een reden te meer om met Pasen na zeven weken vasten het glas te heffen en feest te vieren. Als je met Pasen mensen wilt uitnodigen of gewoon familie of klanten een vrolijk paasfeest wilt wensen, dan doe je dat het beste met lettertypes die goed bij Pasen passen. PrintCarrier.com heeft voor jou de vijf leukste fonts voor Pasen samengesteld.
Verder lezen…


Tips en advies voor het ontwerpen van een folder

De folder zit als drukwerk zo’n beetje tussen de flyer en de brochure. In tegenstelling tot een flyer heeft een folder door de vouwwijze meerdere zijden. Bij het ontwerpen zijn er daarom enkele punten die speciale aandacht verdienen. Om ervoor te zorgen dat het ontwerpen van een folder je gemakkelijker afgaat volgt hier de belangrijkste informatie:
Verder lezen…


Goede redenen voor een magazine

Een hoogwaardig gedrukt en professioneel vormgegeven magazine in handen houden is iets dat altijd weer een goed gevoel geeft. Er zijn tal van goede redenen om een magazine te maken en te laten drukken. Met spiraalbinding, binding met oognieten, geniet of gelijmd, magazines zijn informatiedragers en promotie-instrument tegelijk.
Verder lezen…


De 5 grootste misverstanden bij het opmaken van een visitekaartje

1.Visitekaartjes zijn out, tegenwoordig heb je LinkedIn en zo! Dus niet!

Wie denkt dat visitekaartjes en ander zakelijk drukwerk door de digitale ontwikkelingen niet meer nodig zijn vergist zich. Natuurlijk kun je voor informatie over een bepaald bedrijf of alleen het telefoonnummer snel even op de website kijken. Maar ten eerste is het overhandigen van een visitekaartje bij een gesprek een heel persoonlijk gebaar. En ten tweede kun je je toekomstige zakenpartner geen website in de hand drukken. Visitekaartjes kun je aanraken, digitale gegevens niet. Door het vastpakken van een visitekaartje wordt de tastzin van de ontvanger gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je bij een potentiële klant veel beter blijft ‘hangen’ dan met alleen een website.

Verder lezen…


Deze 10 fouten kun je bij het maken van posters beter vermijden!

Posters zijn een uitstekend middel om reclame te maken en op te vallen. Een mooi vormgegeven poster valt in het oog bij passanten, trekt de aandacht, spreekt mensen aan op emoties en informeert kort maar krachtig en in een oogopslag. Als je dit reclamemiddel dus optimaal wilt inzetten en je poster zelf lay-outet, vermijd je beter de volgende fouten:
Verder lezen…


Indruk maken met zakelijk drukwerk

In het zakenleven communiceer je veel via reclame en drukwerk. Natuurlijk speelt ook de website van een bedrijf een grote rol, maar in het persoonlijk contact is het toch in de eerste plaats het zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier met enveloppe, folders en brochures waarmee je klanten wilt overtuigen van je professionaliteit en het vertrouwen wilt winnen.
Verder lezen…


Stickers en waar je ze allemaal kunt gebruiken

Op pakketten, producten, vervoermiddelen of op etalageruiten: stickers zorgen overal voor een moment van aandacht. Vooral voor ondernemers en dienstverleners die hun merk meer bekendheid willen geven, maar ook privé zijn stickers een prima optie om informatie, een wens of gewoon groeten over te brengen.
Verder lezen…


De bekendste manier voor toegang tot jouw evenement

Wat hebben een bedrijfsfeest, festival, concert, dance party of ander evenement met elkaar gemeen? Precies, er worden mensen uit de doelgroep en klanten uitgenodigd. Als je als organisatie op basis van een gastenlijst werkt of als bezoekers entree moeten betalen, dan moet er bij de ingang een toegangscontrole plaatsvinden. Om de groep genodigden of bezoekers die al betaald hebben, te kunnen identificeren, zijn er meerdere mogelijkheden.
Verder lezen…


 


Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.