PrintCarrier.com onlinedrukkerij blog

Blog

De 5 grote fouten bij het opmaken van flyers en folders

Een flyer is een voordelig en populair, namelijk efficiënt reclamemedium – zolang de flyer optimaal gebruikt wordt. Vermijd bij de vormgeving en bij het gebruik volgende punten opdat uw werk ook de moeite loont.
Lees meer…

ID-Tutorial: in 6 stappen naar de folder

Uit meerdere pagina’s bestaande folders zijn goed geschikt om een onderneming of een dienst te presenteren, evenementen aan te kondigen of ook als gebruiksaanwijzingen of menukaarten – folders zijn echte allrounders! Wij tonen u in slechts 6 stappen hoe u met Adobe InDesign met succes aan de aan de paginaset gestelde eisen en aan de uiteenlopende paginabreedtes kunt voldoen. Hier gaan we!

Lees meer…

Kantoorartikelen – Kleine hulpmiddelen maken een grote indruk

Een luid geruis van bladen papier is in elk kantoor waar te nemen. Er zijn een heleboel notities, brieven, dossiers, memo’s, mappen en veel meer. Maar waar veel papier is, is ook veel bedrukbare plaats om uw onderneming te presenteren. Maak gebruik van ongebruikte oppervlakken van alledaagse kantoorartikelen. Bovendien komen door facturen, offertes en goederenzendingen veel paperassen bij uw klanten terecht. Dat is DE gelegenheid om uw persoonlijk design, uw logo of uw slogan in het geheugen van uw klanten te prenten. En dat alleen maar terloops! Wij stellen u vandaag de meest courante kantoorartikelen voor en hoe u deze met ons op indrukwekkende wijze in uw Corporate Identity kunt opnemen.

Lees meer…

Geef blijk van stijl – De 3 regels van een goede vormgeving // Regel #1

In een luchtledige ruimte ligt vormgeving niet voor de hand en dus moet elke ontwerper met zin voor verantwoordelijkheid zoveel mogelijk informatie hebben om een fraai resultaat te kunnen afleveren. Net zoals de doelgroep en natuurlijk de inhoud speelt de aard van het gedrukte – of online-product een al even belangrijke rol. Gaat het om een boek, een magazine of een encyclopedie? Leest de lezer lineair, zin voor zin en regel voor regel of springt hij van hoofdpunt naar hoofdpunt? Zoekt hij misschien iets bepaalds dat hij snel wil vinden? Of wil hij snel een overzicht over de pagina krijgen? De verschillende antwoorden en de daaruit voortvloeiende eisen die aan de vormgeving gesteld worden, laten sommigen besluiteloos en onzeker worden. Maar het goede nieuw is: ondanks de uiteenlopende eisen blijven de grondwetten van een goede vormgeving dezelfde.

Kortom: de handleiding voor een goed ontwerp is tot drie vormgevingsregels te herleiden.
Lees meer…

En… drukken maar! – Inkjetmagazine versus offsetmagazine

Het drukken van een magazine is geschikt voor de meest uiteenlopende aangelegenheden. Privé kunt u uw huwelijks- of examenkrant als magazine verwezenlijken, bovendien worden ze ook voor professionele doeleinden toegepast. Een catalogus informeert over nieuwe producten, een medewerkerskrant over vernieuwingen binnen het bedrijf en op jaarbeurzen kunt u met een informatieve brochure aan klantenbinding doen. Twee druktechnieken staan u voor de realisatie van uw magazine ter beschikking – een vergelijking loont de moeite!
Lees meer…

Deze 5 redenen overtuigen: waarom u uw visitekaartjes moet laten veredelen!

Een visitekaartje moet in het kort de belangrijkste informatie over het bedrijf geven. Het overhandigen van het visitekaartje is onderdeel van de etiquette. Het mag op geen enkele beurs of geen enkele ontmoeting met een nieuwe zakelijke partner ontbreken. De volgende vijf redenen tonen aan waarom u uw visitekaartje beter laat veredelen:
Lees meer…

Visitekaartjes uit oude grammofoonplaten – Niet alleen voor muziekliefhebbers een must have

Enkele weken gelden hebben wij er reeds over geïnformeerd dat de belangstelling voor excentrieke materialen van visitekaartjes zeer groot is en wij de suggesties van onze klanten – hun wensen dus – ernstig genomen en alles in het werk gesteld hebben om u de grootst mogelijke diversiteit aan innovatieve materialen te bieden. We zijn gestart met onze visitekaartjes van hout – het betreffende artikel vindt u trouwens hier – die heel erg in trek zijn! In de volgende bijdrage willen wij u nog een ander materiaal voorstellen dat u waarschijnlijk nog niet gezien hebt…
Lees meer…

Zomertijd – Kalendertijd?

Het voorjaar 2017 is al opnieuw voorbij. De zomer draait op volle toeren en intussen is een half kalenderjaar verstreken. Voor je het weet, trekken niet enkel koude herfstwinden, maar ook chocolade figuren, speculaas en glinsterende decoratie in de winkels. Dan wordt het tijd om aan het einde van het bedrijfsjaar en aan reclamegeschenken voor kerstmis te denken. Wees uw concurrentie een stap voor en bestel nu al de kalenders voor 2018!
Lees meer…

Offline-Marketing – Hoe u gedrukte reclame onder de mensen verdeelt

Virale marketing, Google AdWords en Affiliate-Publisher, SEO en SEA – velen spreken erover, slechts weinigen kunnen ermee werken. In elk geval is online-marketing een centraal reclamebestanddeel – Dat lijdt geen twijfel. Is offline-marketing daarom niet meer van deze tijd? Zijn de fans van het gevoel de dinosauriërs van het reclametijdperk? Zeker niet. Reclame kan online en offline gemaakt worden, en beide hebben inderdaad hun voordelen en bestaansreden.
Lees meer…

Grootformaat printing – Wetenswaardigheden over affiches, vloerstickers & co

Grootformaat printing – De naam zegt alles! Er wordt in een bijzonder groot formaat geprint om reclame, nieuwe producten & co vakkundig op de voorgrond te plaatsen. Daarbij kunnen er verschillende materialen gebruikt worden. De plaats van het reclamemiddel, de gewenste look en het doel zijn hierbij van belang. Het volgende artikel heeft als doel om u een overzicht te geven van LFP – Large Format Printing – en u helpen om het voor u juiste product te vinden.
Lees meer…
Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.