Contact

Wij staan graag voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 07 848 27 82 van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur of via ons contactformulier.

X

Wie wij zijn en waar we voor staan

Wij brengen uw creativiteit perfect tot uitdrukking

Kleur, kwaliteit en uitstraling kloppen bij ons gewoon altijd.

AWanneer u drukwerk bestelt, vraagt u zich waarschijnlijk elke keer weer hetzelfde af:
 • Kloppen formaat en snijmarges wel?
 • Komen de kleuren goed tot hun recht?
 • En zijn foto's en tekst wel goed scherp?
Wij hebben op al die vragen maar één antwoord: laat PrintCarrier.com uw drukwerk verzorgen, dan klopt gewoon alles: Contrasten, kleurintensiteit, formaat en natuurlijk het papier.
Want wij denken net als u en willen voldoen aan uw hoge verwachtingen, met premium kwaliteit. Deze visie op kwaliteit hebben wij vertaald naar een aantal randvoorwaarden. Randvoorwaarden die voor onze leveranciers gelden, maar ook voor ieder stap in ons productieproces. En die ervoor zorgen dat wij voor u een betrouwbare en deskundige partner zijn.

Onze 6 voorwaarden voor perfect drukwerk


1. Onze inkt

Naast papier is inkt het belangrijkste element voor ieder succesvol gedrukt product. Daarom maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige inkt van huber. Die staat garant voor maximale diepte, zuiverheid en lichtintensiteit. Zowel bij de standaardkleuren zoals cyaan, magenta, yellow en black als bij de speciale Pantone- en HKS-kleuren.

Unsere Farben von Eppel

2. Ons papier

Het ene papier is het andere niet. Om de kosten te drukken wordt er steeds vaker papier uit het Verre Oosten gebruikt. Maar niet bij ons. Ons kwaliteitspapier is uitsluitend afkomstig van bekende papierfabrieken met veel ervaring, zoals Papyrus. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 60 verschillende papiersoorten, van heel licht tot zwaar, glanzend of mat, vergé of glad, gerecycled of nieuw. Stuk voor stuk papiersoorten die zichtbaar en voelbaar voor indruk zorgen.

Unser Papierlager

3. Ons machinepark

De derde pijler waarop gedrukte producten in premium kwaliteit zijn gebaseerd, is de techniek, dus de machines. Wij drukken met drie verschillende procedés die, afhankelijk van de oplage, worden ingezet om de kosten binnen de perken te houden. Voor ieder procedé maken wij gebruik van geavanceerde machines van gerenommeerde fabrikanten waarbij het accent ligt op merkkwaliteit zoals Heidelberger Druckmaschinen en HP.
Offsetdruk: optimaal voor middelgrote en grote oplagen
In de offsetdruk wordt het drukbeeld door een combinatie van de vier basiskleuren cyaan, magenta, yellow en key (CMYK) met behulp van aluminium drukplaten op het papier gebracht. Omdat de platen eerst moeten worden belicht, hetgeen veel tijd kost, maken wij vooral gebruik van de offsetdruk voor grote oplagen of re-prints bijv. bij herdrukken, waarbij alleen de zwarte tekst wordt vervangen. Wij beschikken over machines zoals de Heidelberg Speedmaster XL met
 • 8-voudige inktwerken met draaitechniek voor efficiënte, dubbelzijdige 4-kleurendruk
 • simultane plaatwisseling
 • inlinemeting van kleurzones
 • dispersielak / UV-lak
Digitaal drukken: ideaal voor zeer kleine oplagen vanaf 1 exemplaar
Digitaal drukken kan tegenwoordig zo scherp en nauwkeurig, dat wij van dit procedé gebruikmaken voor zeer kleine oplagen en spoedbestellingen. Hier werken wij met HP-Indigo-machines met One-Shot-Color-technologie. De vloeibare inkt die we hierbij gebruiken en de moderne techniek, zorgen ervoor dat het resultaat qua kleurintensiteit en beeldscherpte niet te onderscheiden is van offsetkwaliteit. Omdat er bij digitaal drukken geen platen hoeven te worden belicht, maar het drukbeeld door de computer rechtstreeks naar de machine wordt doorgegeven, zou voor elk vel papier een individueel drukbeeld kunnen worden gemaakt. Daarom is dit procedé vooral geschikt voor kleine oplagen.
Large Format Printing: zoals de naam al zegt perfect voor grote formaten
Naast grote formaten is het LFP-procedé bij uitstek geschikt voor het bedrukken van materialen die niet gebaseerd zijn op papier, zoals canvas, kanaalplaat, stof, pvc-hardschuim, plastic, mesh, folie, plexiglas, aluminium sandwichplaten en behang. In de productie van grote formaten worden bijvoorbeeld beursartikelen als roll-up banners en beurswanden gemaakt, die allemaal voldoen aan de voorgeschreven B1-brandpreventiecertificering, d.w.z. dat ze meestal zelfdovend zijn. Onze moderne machines van HP, Durst en Zünd creëren een optimaal drukbeeld, terwijl de gebruikte oplosmiddelvrije inkt voor een geurneutraal en lichtbestendig product zorgt.
Vervolgbewerkingen: alles onder één dak
Ook wanneer ze drukwerk worden genoemd, al onze producten moeten niet alleen worden gedrukt, maar ook verder worden bewerkt. In het eenvoudigste geval betekent dat, dat de randen van een flyer netjes moeten worden afgesneden. Bij een magazine komen daar bovendien nog vouwen, binden of verlijmen bij en ook voor de veredeling van producten bestaan verschillende mogelijkheden als het aanbrengen van een folielamineerlaag of diverse soorten lak. Alle stappen in de vervolgbewerkingen worden binnen ons bedrijf uitgevoerd, zodat wij te allen tijde een oogje kunnen houden op de kwaliteit van onze producten.

4. Onze certificering

Dat wij drukwerk in premium kwaliteit leveren staat zwart op wit. En wel in de vorm van het PSO-certificaat. PSO staat voor ProcessStandard Offset, ofwel gestandaardiseerde industriële drukprocessen. PSO gaat nog een stap verder dan de ISO-norm 12647-2 en stelt uniforme kwaliteitseisen aan het volledige drukproces: van het aanmaken van gegevens tot en met het kant-en- klare resultaat. Als een van de eerste drukkerijen in Europa hebben wij ook onze vervolgbewerkingen gecertificeerd conform ISO 16762, om alle productiestappen die plaatsvinden na het drukken, zoals snijden, vouwen en hechten, gestandaardiseerd en in een continu hoge kwaliteit uit te voeren. Zo heeft u de garantie dat wij als PSO-gecertificeerde drukkerij niet alleen praten (en schrijven) over premium kwaliteit, maar die ook leveren. Bij ieder gedrukt product dat bij ons de deur uitgaat.
Unser Papierlager

5. Onze betrouwbaarheid

Vertrouwen is goed, maar controle is beter. Daarom controleren wij uw gegevens exact vijf keer:
 • De eerste keer bij het uploaden
 • Dan de tweede keer bij het plaatsen op het drukvel
 • De derde keer tijdens het drukproces
 • De vierde keer bij de vervolgbewerking of veredeling
 • En ten slotte de vijfde keer bij het verpakken en verzenden
Alleen zo kunnen wij er absoluut zeker van zijn dat ons drukwerk voldoet aan de kwaliteit waar wij voor staan, premium kwaliteit dus.

6. Onze persoonlijke service

Wij begeleiden onze klanten bij iedere order van begin tot eind deskundig en vriendelijk met kennis van zaken. Of het nu gaat om klanten uit de grafimedia-branche of particulieren. Wij hebben het antwoord op al uw vragen. Want enerzijds willen wij dat u tevreden bent over ons drukwerk. Maar wij willen u met ons advies ook inspireren en zo goed mogelijk ondersteunen. Dat geldt zowel voor de shop als de klantenservice, die u van 8 tot 18 uur telefonisch, per mail of via de chat kunt bereiken.
Unser Papierlager


Wij brengen uw creativiteit tot uitdrukking

In kleur en kwaliteit. Made by PrintCarrier.com

Dat bedoelen we letterlijk. Want wij weten wat u wilt: een drukkerij die uw lay-outs, ontwerpen en ideeën perfect maakt. Die flyers, posters, visitekaartjes, magazines en kalenders levert, die uw boodschap overbrengen én uw eigen, hoge kwaliteitseisen weerspiegelen. Kortom: drukwerk in briljante kleuren, superscherp en met een voelbare uitstraling. Zichtbaar in één oogopslag.
En dat is precies de missie van PrintCarrier.com. Opgericht vanuit de overtuiging en met het doel de drukbranche totaal te veranderen. Met een drukkerij die voordelig, eenvoudig en snel online produceert – en dat in een premium kwaliteit die bij de oprichting in 2004 alleen nog maar voorbehouden was aan conventionele drukkerijen.

2004 – PrintCarrier.com zorgt voor een drievoudig wow-effect

In lijn met onze visie richten wij een van de eerste onlinedrukkerijen in Duitsland op: PrintCarrier.com Wij willen drukwerk verzorgen dat een drievoudig wow-effect bij de klant teweegbrengt: Wow, dat is voordelig! Wow, dat is snel! Wow, dat ziet er goed uit! Ons eerste bedrijfspand, een kantoor met aangrenzende bedrijfsruimte voor verzending en logistiek, ligt in de buurt van Würzburg Omdat we vaak tot in de late uurtjes doorwerken en het licht bij ons dan nog brandt, hebben onze buren vast gedacht: „Die hebben de energie om grote dingen te bereiken!“
Würzburg heeft met de uitvinding van de industriële drukmachine door KBA aan het begin van de 19e eeuw trouwens een lange traditie op het gebied van druktechniek. De keuze voor deze regio blijkt inderdaad een schot in de roos en dat is tot op de dag van vandaag ook zo gebleven. In 2004 is drukken nog duur, omdat het veel tijd in beslag neemt. Het kan weken duren voordat drukwerk uiteindelijk gedrukt en geleverd is. Dit lange proces zou dan ook een verklaring kunnen zijn voor het succes dat wij van begin af aan in Duitsland hebben.

2004 – op naar Bella Italia

Gemotiveerd door het succes in Duitsland gaan we al in de herfst van 2004 de Italiaanse markt op met de eerste buitenlandse webshop. Al gauw komen de eerste bestellingen uit Zuid-Tirol binnen, bij de hoofdvestiging in Würzburg. De klanten betalen via een beveiligde SSL-verbinding direct met hun creditcard, wat absoluut nieuw is. Slechts 5 dagen nadat we de bestelling hebben ontvangen, heeft de klant in Zuid-Tirol zijn flyers al in huis. Voor die tijd een absoluut record en voor ons de eerste stap op de Europese markt.

Lieferland Italien

2005 – grensverleggend goed bezig

PrintCarrier.com groeit snel. In 2005, net een jaar na de oprichting, breiden we verder uit in Europa: naar Frankrijk en Nederland. Ook in deze landen reageert de markt positief en is de vraag naar kwalitatief goed en goedkoop drukwerk enorm. Het idee om snel en voordelig online te laten drukken wordt overal goed ontvangen. Gebaseerd op dit succes voeren we twee extra leveropties in: "Express" en "SameDay". Bestellingen kunnen nu nog sneller en indien gewenst zelfs overnight gedrukt en verzendklaar worden gemaakt. Deze opties worden door bestaande klanten zeer gewaardeerd en leveren ons daarnaast veel nieuwe klanten op.

Lieferland Frankreich und Niederlande

2006 – de rest van Europa volgt

Een nieuw hoofdstuk in ons succesverhaal begint: In 2006 gaan de webshops in België, Luxemburg, Engeland, Ierland en Denemarken live. En nog geen jaar later komen daar nog eens Oostenrijk, Zweden en Zwitserland bij.
Alle Lieferländer von PrintCarrier.com

2007 – invoering van klantenaccounts

Naast het openen van nieuwe webshops steken we veel energie in de voortdurende verbetering en uitbreiding van functionaliteiten op de website van PrintCarrier.com. Vóór die tijd moesten klanten hun drukgegevens uploaden via een ftp-server, en daarom introduceren wij in 2007 als een van de eerste onlinedrukkerijen een systeem waar klanten hun eigen account hebben. Drukgegevens kunnen nu rechtstreeks via de website worden geüpload.

2009 – dag fouten!

In 2009 ontwikkelen we de volautomatische controle van drukgegevens. Dat maakt het uitlezen van fouten in de ontvangen drukbestanden en een gelijktijdige controle mogelijk en garandeert onze klanten optimale drukresultaten.

2011 – tijd voor een nieuw bedrijfspand

Door de enorme groei zijn we in 2011 echt helemaal uit ons pand gegroeid. In Winterhausen bij Würzburg vinden we een nieuw bedrijfspand.

2012 – wij houden een oogje of 5 in het zeil

Als een van de eerste onlinedrukkerijen bieden wij onze klanten een nog grotere meerwaarde: Alle aangeleverde gegevens worden vanaf nu in totaal 5 keer gecontroleerd:
 • bij het uploaden van gegevens d.m.v. controleprotocollen
 • bij het zetten van het drukvel in de productie
 • bij het drukproces zelf door inlinemeting
 • bij de vervolgbewerking en veredeling
 • bij het verpakken en verzenden
Het voordeel voor onze klanten ligt voor de hand: dankzij deze vijfvoudige controle garanderen wij dat aangeleverde drukgegevens echt zonder fouten worden gedrukt, verwerkt en verzonden. Iets waar onze specialisten van de afdelingen IT, druk en logistiek altijd speciaal aandacht aan besteden.

2013 – track & trace met barcodes

In 2013 investeren wij in een nieuwe, gedeeltelijk geautomatiseerde verzendlijn en kunnen vanaf dan bestellingen uit binnen- en buitenland sneller verzenden. Ieder pakket wordt voorzien van een barcode, zodat klanten via track & trace hun zending online kunnen volgen.

2014 – nog sneller

Een andere belangrijke stap in onze klantenservice is de invoering van "SameDayPlus". Bij deze verzendoptie worden bestellingen bij levering van de drukgegevens vóór 12.00 uur in premium kwaliteit gedrukt en ontvangen de klanten hun product al de volgende dag.

2016 – dubbelspel in Duitsland

Begin 2016 opent de tweede vestiging van PrintCarrier.com in Duitsland haar deuren. Vanuit Wernau in de buurt van Stuttgart sturen we voortaan de volledige onlinemarketing aan. Om onze klanten in heel Europa optimaal te kunnen ondersteunen, spreken onze servicemedewerkers hun talen.

2018 – PSO-certificering voor druk en vervolgbewerking

Met de ProcessStandard Offset (PSO) hebben wij onze drukwerkproductie gecertificeerd. Voor een optimaal drukresultaat zijn het aanmaken van gegevens en kleurgetrouwheid doorslaggevend. Daarvoor heeft Ugra, het Zwitserse competentiecentrum voor druk- en mediatechniek, onze productievestiging gecontroleerd en onderscheiden. Als een van de eerste drukkerijen in Europa hebben wij bovendien een certificering ontvangen voor onze vervolgbewerkingen conform ISO 16762. Hierin zijn richtlijnen voor de productiestappen vastgelegd die plaatsvinden na het drukken, dus voor het snijden, vouwen, hechten en binden. Daarmee zorgen wij voor een continu hoge productkwaliteit, ook bij herdrukken.
Deze grote stap naar de toekomst ging vergezeld van de overdracht van de webshop aan het nieuw opgerichte PrintCarrier.com GmbH dat gevestigd is in Fürth. Deze maatschappij zal onze merknaam nu blijven voeren.

Het kan altijd beter

Sinds 2004 hebben we behoorlijk wat opgebouwd. Dat geldt voor onszelf, maar vooral voor onze trouwe klanten. Ook hebben we veel bereikt. Maar we zijn er nog lang niet. Want goede producten en services kunnen altijd nog beter. En drukken is natuurlijk veel meer dan alleen inkt op papier brengen. Minstens net zo belangrijk zijn snelheid, duidelijk afgebakende processen, een persoonlijke service, een efficiënt bestelproces met een praktische gebruikersassistentie en, last but not least, gedrukte producten in premium kwaliteit.
We werken er elke dag hard aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten en waar nodig verbeteringen aan te brengen. Dat is ook mede de reden dat wij inmiddels tot de topspelers in de Europese markt behoren en met onze meertalige klantenservice in 15 landen actief zijn. Nu én in de toekomst.Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.