Contact

Wij staan graag voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 07 848 27 82 van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur of via ons contactformulier.

X

Onze materialen


Gestreken houtvrij (MC) papier

Gestreken houtvrij papier is een papiersoort die een zeer gladde oppervlakte heeft en die zeer geschikt is voor het in offset drukken van foto’s en beelmateriaal. Ook dunne lijnen worden zeer strak weergegeven.

Glanzend gestreken papier

Dit hoog glanzend papier heeft een zeer gladde oppervlakte waardoor foto’s en beelmateriaal zeer scherp worden weergegeven.


Mat gestreken papier

Dit mat gestreken papier geeft een hoog contrast aan afbeelding en foto’s. Dit materiaal is goed geschikt voor drukwerk waarbij tekst een belangrijke rol speelt.

Affichepapier

Dit bijzonder gestreken papier heeft een blauwe achterzijde. Deze achterzijde zorgt voor de opaciteit waardoor deze posters indien ze geplakt worden over andere poster niet doorschijnen.


Ongestreken houtvrij papier

Offsetpapier

Ons offset laserprintpapier (90g en 120g) is een ongestreken houtvrij papiersoort. Het heeft een hoge witgraad en een uitstekende oppervlakte. Dit papier is laser- en intjet gegarandeerd en uitstekend geschikt als briefpapier.

Recyclingpapier

Ons ekologisch papier Enviro Top wordt zonder bleek en optische witmakers vervaardigd. Bovendien heeft dit recycledpapier een hoge witgraad en is ook zeer geschikt voor het drukken van foto’s en afbeeldingen.

Natuurkarton 400g

Deze karton is vervaardigd uit milieuvriendelijke bossen. De gladde oppervlakte zorgt voor een scherp beeld en een prima contrast bij zwart/wit afbeeldingen


Speciale materiaal soorten

Structuur papier

Dit hoogwaardig papier voorzien van een fijne linnenstructuur is verkrijgbaar in wit en creme kleur. Verkrijgbaar als visitekaartjes, uitnodigingen en wenskaarten.De fijne linnenstructuur

Scheurvast papier

Dit speciale houtvrije papiersoort is vervaardigd met een folie tussenlaag in het papier. Hierdoor is het een scheurvrije papier dat vuil en water afstotend is een bijzonder geschikt voor menukaarten, garantiekaarten en cirtificaten. Het oppervlakte van het papier is wit en gestreken.

Witte stickers

Dit zelfklevende hoogglanzend papier wordt gedrukt met UV inkt en is permanent klevend


Transparante stickers

Onze transparante stickers worden op een PP-folie gedrukt.


Groot formaat drukken

Backlite Folie

Dit transluzente lichtkastmateriaal ie een polysterfolie waarop zeer contrastrijke beeld of foto kan worden weergegeven. Dit materiaal is geschikt voor lichtzuilen.


PVC-Banner

Dit PVC-materiaal is een stevig robuust materiaal dat weervast en lichtbestendig kan worden toegepast. Dit bedrukt met UV inkten is geschikt voor grootformaat reklameuitingen. Dit materiaal is ook geschikt voor binnengebruik door het B1 certificaat (vlamwerend)

Vinylfolie

Dit monomere 100µ witte vinylfolie is verkrijgbaar in mat en glanzend. Het watervaste en bubbelvrije materiaal is voorzien van een Polyacrylat-zelfklevende achterzijde waardoor deze is geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik. Kleurechtheid wordt gegeven voor een periode van 5 a 7 jaar.

Kanaalplaten

Onze kanaalplaten worden vervaardigd uit Polypropylen mit een dikte van 2,5mm. De interne graatstructuur loopt in de lengte richting. Het zeer lichte materiaal is eenvoudig te bevestigen, en bijzonder geschikt als aankondigingsbord.
Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.