Contact

Wij staan graag voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 07 848 27 82 van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur of via ons contactformulier.

X

Nabewerking

Nabewerking

Vouwen

Verschillen soorten drukwerk worden gevouwen geleverd. Onze vouwmachines garanderen een strakke scherpe vouw. Afhankelijk van het product kunnen verschillende vouwwijze gekozen worden.

Een ovezicht van gangbare vouwwijze vindt u hierbij

4-Seiter
4 pagina’s gevouwen
6-Seiter
6 pagina’s wikkelslag gevouwen
6-Seiter
6 pagina’s zig-zag gevouwen
6-Seiter
6 pagina’s luikslag gevouwen
4-Seiter
8 pagina’s wikkelslag gevouwen
4-Seiter
10 pagina’s wikkelslag gevouwen
4-Seiter
10 pagina’s zig-zag gevouwen
4-Seiter
12 pagina’s wikkelslag gevouwen
4-Seiter
16 pagina’s wikkelslag gevouwen

Vernis

Drukwerk dat in offset is vervaardigd kann met vernis worden afgewerkt. Deze veredeling met druklak zorgt voor een beschermlaag waardoor gebruiks en behandelingssporen, bv smetvlekken, achterwege blijven.

Voorbeelden hiervan zijn flyers en visitekaartjes.

lackieren

Perforeren

Om papier snel, eenvoudig en recht te scheuren kan er gebruik gemaakt worden van perforeren. Deze slitslijn, die perforatielijn wordt genoemd, wordt dmv kleine mesjes die onderbroken zijn gerealiseerd.

Producten met perforatielijnen zijn: entreekaarten

Perforieren

Rillen

Om dik papier te vouwen zal er eerst gerild moeten worden. Deze extra rilmethode zorgt ervoor dat het materiaal makkelijk kan vouwen zonder te scheuren. In feite wordt er een gleuf in het materiaal geduwd waarlangs gevouwen kan worden. Ook wordt hiervoor voorkomen dat de inkt breekt op de randen.

Voorbeelden hiervan zijn wenskaarten, presentatiemappen, magazines

Producten met een gramsgewicht vanaf 170 grans worden voorzien van een rillijn. Materiaal van 170 grams kan er gekozen worden voor een rillijn

Nuten/Rillen

Boren

PrintCarrier.com bied produkten aan voorzien van 1 of 2 boorgaten. Deze opbergaten worden machinaal aangebracht en kunnen dienen om zaken snel en eenvoudig op te bergen.

Voorbeelden hiervan zijn, doordruksets en notitiebloks

Bohren

Stansen

Om contouren aan te brengen in papier en karton wordt papiermateriaal gestansd met een stansvorm. Met een speciaal gemaakte stansplank met vormen en een stansmachine worden deze producten gerealisserd.

Voorbeelden hiervan zijn flyers stansvormen, stickers gestanst

Stanzen


Binden

Gehecht gebrocheerd (nietjes)

De bedrukte pagina’s worden vergaard,gevouwen en gehecht met 2 nietjes.

Voorbeelden hiervan zijn cd booklets bedrukken, magazines genaaid bedrukken en menukaart-bedrukken.

Let op: Het afwerken van brochrures met nietjes is beperkt tot een bepaalde pagina omvang. Belangrijk hierbij is het gramsgewicht van het binnenwerk. Bv Een brochure met een binnenwerk van 70 grams en omslag van 135 grams kann tot 148 pag worden gehecht.


Oognietjes

Dit zijn nietjes die een vorm hebben van een oog aan de buitenzijde. Deze vorm is ideaal voor het gebruik in Multimappe.

cd booklets, magazines oognieten en menukaart


Gehecht gebrocheerd le top aangeleverde data!

Indien er gebruik gemaakt wordt van (oog)nietjes zal er afhankelijk van de dikte van het gekozen papier bij het afwerken een trapeffect optreden. Bij het afwerken zal deze worden nagesneden waardoor er een strakke zijde onstaat. Let echter wel op bij het aanleveren van de bestanden dat essentieele informatie niet te dicht op de rand staat.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contct met ons opnemen.


PUR garenloos-belijming

Voor producten met een groter aantal pagina’s is PUR belijming een uitkomst. De vergaarde drukvellen van het product worden gefreesd, waardoor losse bladen onstaan. Deze worden dan door middel van PUR-lijm gelijmd in de omslag. PUR-lijm is de sterkste lijm die er bestaat. PUR-belijming is niet meer te smelten en is door toevoeging van een stof uitgehard waardoor het is PUR geworden. PUR-lijm is ongevoelig voor temperatuur en oplosmiddelen en heeft een lange levernsduur. De levertijd is wat langer omdat de uithardingstijd van de PUR wat langer is.
Voorbeelden hiervan zijn magazine met pur belijming

Garenloos gebonden

De vergaarde drukvellen voor het boek worden gefreesd. De losse bladen die dan onstaan, worden door middel van koudlijm gelijmd in de omslag. De rug van de omslag buigt bij het gebruik van het boek mee dus kreukels in de rug. Korte droogtijd.

Voorbeelden blokken bedrukken en bureau-onderleggers-bedrukken


Wire-O-Bindung

Deze soort binding is een continue draad die door gestanste gaten loopt van boven naar benden aan de zijkant van een stapel gedrukte vellen. Hierdoor zitten de bladen vast en zijn niet uitneembaar. Deze vorm van hechting os ideaal voor rapporten. Opengeslagen rapporten, magazines of menulijsten liggen vlak.

Ook voor kalenders ideaal daar er ook een ophangoog uitgestand kann worden.
Voorbeelden hiervan zijn , kalenders, spriaalblok.htm, menukaart


Metalen oog ringen

Onze banners worden voorzien van metalen ophangogen. Deze ogen worden handmatig aangebracht waarbij er eerst een oog gestand wordt waarna de metaalring wordt vastgezet. Ook vlaggen en reclameborden kunnen hiermee worden uitgevoerd.

Voorbeelden; vlaggenpvc banners, waaiers
Ösen

Casheren

Foliecashern zorgt voor een goede bescherming van drukproducten. Hierdoor is het vuilafstorend, afwasbaar en kan het tegen vocht. PrintCarrier kent 2 mogelijkheden een glansfolie of een matfolie

Toespassingen,menukaart, wenskaarten, ansichtkaarten en visitekaartjes

Ihr Browser ist leider veraltet, oder sie haben Javascript deaktiviert!

Um die bestmögliche Darstellung unserer Seiten zu gewähren, empfehlen wir Ihnen ein Updates Ihres Internet-Browsers durchzuführen. Oder Javascript zu aktivieren.